Ny design

Hyrafilmonline.se har fått ett rejält ansiktslyft. Det är inte bara designen som är ny, utan vi har stökat om ordentligt vad gäller innehåll och inriktning. Vi hoppas att våra besökare kommer att tycka om allt som är nytt. Ge gärna förslag på förändringar.

Ingående kartläggning av hyralternativ

Vår första ambition och prioritet är att få till en riktigt ingående förklaring om var och hur du kan hyra film på nätet. Detta är en punkt som vi sedan länge velat förbättra. Och det behövs. För idag finns det massor med nya riktigt bra alternativ för dig att streama eller hyra film online till en billig peng. Givetvis har vi för avsikt att också gå igenom gratisalternativen som finns där ute.

Huvudsakligen kommer vi gå in på Voddler och Netflix. Men vi kommer även behandla andra operatörer för att få en heltäckande bild av alla alternativ som finns.

Dessutom kommer vi att hårdbevaka marknaden om hyrfilm på nätet. För det finns mängder med aktörer med extrema ekonomiska muskler som förmodligen har planer att ge sig in i konkurrensen. Om exempelvis Spotify skulle gå in och erbjuda en vansinnig filmkatalog som man kunde streama hade det inneburit att marknaden skulle kastats om totalt. Vår ambition är att i sektionen “nyheter” leverera allt som kan sammankopplas till just nyheter. Det betyder att du kommer att få läsa om rykten, både lösa sådana såväl som nyheter med lite mer substans, för att säkerställa att du hålls informerad om vad som väntar i framtiden för hyrfilm online.

Som avslutande ord vill vi passa på att meddela att vi är glada att just du hittat tillbaka till vår sida och hoppas att du funnit vad du söker. Vår gamla filmstips för hyra film online kommer också snart att dras igång. Det kan du lita på!