Headweb

Headweb är en tjänst för att hyra film online. Idag finns det ganska många olika tjänster som erbjuder filuthyrning på nätet. Det är ingen dum idé att skaffa konton överallt. Detta eftersom att alla filmuthyrnings-tjänster inte har samma utbud. Så på så sätt kan man få ett alldeles förträffligt stort utbud av filmer och TV-serier. Givetvis är det så att om tjänst A har 7000 titlar tjänst B har 5000, kommer många av titlarna att överlappa. Men hur som helst får man ett större utbud ändock.

Som parentes kan vi säga att man så klart inte kan skaffa konton där man har ett abonnemang. Då blir det för dyrt. Headweb kör dock inte med abonnemang utan man betalar endast för det man vill se hos dem.

headweb
Ovan: Screen shot på Headwebs egen banner på Headweb.com. 

Personligen tycker jag att Headweb är en mycket bra tjänst. Priserna ligger inom spannet som vi skulle kalla standard och utbudet är rikt. Jag tycker också att Headweb lyckas mycket bra med att hjälpa en på traven med filmtips. Detta gör Headweb genom att bjuda på lite topplistor och kategorisera filmer.

Vi vill också uppmärksamma dig på att du kan ge bort en film med Headweb om du vill. Det är mycket enkelt att göra. Det fungerar som så att du köper ett presentkort i presentkort-shoppen. Du kan välja att ge bort 2, 5, 10 eller 20 filmbiljetter till någon och biljetterna kommer att vara giltiga i 12 månader från inköpsdatumet.