Hyr film här

Det finns flera olika källor att hyra film online från. Vi går här igenom ett gäng olika alternativ för hyrfilm och annat videomaterial för dig att utvärdera.

SF anytime

Med SF anytime har du möjligheten att se film när det skulle passa sig för dig. SF anytime har tusentals filmer. För att titta på en film gör man en kortbetalning eller via Klarna (säkerhetslösning för betalning via internet). Pris för en film är oftast 39 kronor vilket är standard i branschen. Du får ha en film i 48 timmar efter du betalat.

Netflix

Netflix är den internationella superjätten när det kommer till att hyra film online. Du får en kostandsfri månad om du vill prova på att kolla på tusentals filmer och serier. Abonnemanget kostar sedan 79 kronor i månaden.

Headweb

Headweb är en virtuell videobutik. Du kan kolla på filmer utan abonnemang. Headweb har tusentals olika titlar inklusive filmer och TV-serier. Du betalar endast för det du vill se och Headweb jobbar inte med några bindningstider. Hyr du en film har du den i 48 timmar. Köper du en film har du tillgång till den för evigt. Standardpris för en film är ca 39 kronor.

Filmnet

Filmnet är den del av C more film. Via abonnemang får du tillgång till allt som finns hos C More och deras on demand-tjänst. Du betalar en fast kostnad per månad. Du kan prova filmnet för 0 kr i en månad. På så vis kan du känna på tjänsten för att se om det är något för dig.

viaplay

Viaplay har i princip allt. De är hur grymma som helst på sport. Men de har även film och serier. Viaplay kör med prenumerationer utan bindningstid. Eftersom viaplay har ett så brett utbud med fokus på film och sport finns det olika paket och priser. Men viaplay upplevs som väldigt prisvärt.

film2home

Startades i Sverige 2001. Du kan hyra eller köpa filmer hos film2home. Priset per köpfilm ligger på omkring 39 kronor. Hos film2home streamar du filmer med mycket hög kvalitet. Finns i Norge, Finland, Danmark och Sverige.

Voddler

Grundat av svenskar. Det finns vissa titlar helt gratis. Det totala utbudet är ett par tusen unika titlar. Hyr man en film får man ha den i 24 timmar. Du kan köpa en film för 49 kronor (prisexempel) eller köpa en prenumeration.